NaslovnicaVijestiPIQUE PONOVO KRITIKOVAO REAL MADRID: Evo što je rekao o najvećem rivalu...

PIQUE PONOVO KRITIKOVAO REAL MADRID: Evo što je rekao o najvećem rivalu nakon sinoćnje utakmice!

Barcelona je sinoć razočarala svoje navijače jako lošom izvedbom na gostovanju kod Lyona u okviru prve utakmice osmine finala Lige prvaka, a rezultat je na kraju glasio 0-0.

Pique kritikovao Real Madrid

Unatoč što su susret od prve minute započeli Lionel Messi, Luis Suarez i Ousmane Dembele, jedan od najboljih napadačkih trojaca u Europi u ovom trenutku, nisu uspjeli pronaći put do mreže domaćina. Katalonci su uputili čak 24 udarca, ali samo njih pet je išlo u okvir gola, a Suarez je imao noć za zaborav.

Ipak, tim Ernesta Valverdea uzvratnu utakmicu igra na svom terenu, te su i dalje veliki favorit za prolazak u narednu fazu najelitnijeg europskog klupskog natjecanja. Gerard Pique, koji je sinoć odigrao jako dobro, nakon utakmice je izjavio kako je zadovoljan remijem jer, kako kaže, zna da će biti bolji na uzvratu, koji se igra 13. marta.

On je u intervju za Marcu rekao: “Poboljšali smo se u zadnje vrijeme, iako moramo biti još bolji. Imali smo prilike i istina je da nam je bilo teško postići gol. Međutim, zadovoljan sam. Istina je da nismo bili dobri u završnici, ali to me pretjerano ne brine.”

Iako se u ovom intervjuu Pique fokusirao na sinoćnju utakmicu, jedan od novinara mu je postavio pitanje o najvećem rivalu Real Madridu. Već dugo vremena je prošlo otkako je Španjolac uputio kritike na račun ‘kraljeva’, a nije mogao odoljeti da to ponovo učini. “To se događa u košarci i nogometu”, rekao je nakon što je upitan o sklonosti Madriđana da se žale na odluke sudaca, te nastavio: “Zatim odu na Wanda Metropolitano stadion i tihi su neko vrijeme nakon onoga što se tamo dogodilo. Dobra stvar je što se ne bave drugim sportovima, kao što su rukomet ili hokej, jer bi se u i njima žalili također.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!