NaslovnicaVijestiPique postao kandidat za predsjednika Barcelone!

Pique postao kandidat za predsjednika Barcelone!

Branič Barcelone Gerard Pique se izgleda odlučio kandidirati za predsjednika Barcelone, navodi Mundo Deportivo.

Pique postao kandidat

Zvijezda Barcelone se trenutno oporavlja od ozljede koljena koju je zadobio u utakmici protiv Atletico Madrida krajem studenog. Operaciju je navodno odobio, te ga sada ljekari pokušavaju vratiti na teren, ali mu nisu mogli jamčiti da će karijeru nastaviti bez bolova.

Pique vjeruje da klub ima dobru pokrivenost u obrani, na poziciji na kojoj ga mijenja Ronald Araujo. Međutim, izgleda da Barca planira dovesti Erica Garciju iz Man Cityja.

Čak i ako nastavi igrati, Gerard Pique se planira kandidirati za predsjednika Barcelone na predsjedničkim izoborima koji se održavaju 24. siječnja 2021. godine.

Pique je već zatražio 65.000 listića za prikupljene potpise i razgovarao je sa vodstvom kluba o promjeni zakona koji bi dopustio aktivnim igračima da se kandidiraju za predsjednika.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!