NaslovnicaVijestiPique: "Realovci ove godine ne pokazuju mišiće"

Pique: “Realovci ove godine ne pokazuju mišiće”

Gerard Pique, kralj twittera kako ga zovu njegovi fanovi, dao je veliki intervju u kojem je otkrio svoje odnose sa igračima Real Madrida, ali i vrlo zanimljiv način na koji jedni druge zafrkavaju. Najzanimljiviji dio njegovo intervjua je priča o zajedničkoj WhatsApp grupi igrača Reala i Barcelone..

“Svi znaju da nogometaši imaju svoje WhatsApp grupe. Primjerice, ja imam grupu sa članovima obitelji, grupu sa obiteljskim prijateljima, grupu sa igračima Barcelone, ali moja omiljena mogla bi vas iznenaditi – riječ je o grupi ‘Čestitamo‘.” – započinje priču stoper Barcelone…

“Ranije ove sezone, kada je Barcelona već bila na 8 ili 9 bodova ispred Real Madrida, napravio sam grupu u koju sam dodao suigrače iz reprezentacije koji igraju u Realu i Barci. Ako čitate medije, vjerojatno mislite kako se mi međusobno mrzimo, ali mi se zapravo jako dobro slažemo. U toj grupi pišemo o svačemu, od taktika, nogometnih filozofija pa čak i o knjigama koje čitamo.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Naravno da se šalim, ne pričamo o tome… hahaha.”

“Zapravo samo pričamo sranja jedni o drugima i o Real Madridu i Barceloni. To je najbolji dio. Trenutno jako uživamo komentirati svašta u tu grupu jer smo mi trenutno na +15 od Reala. Znam biti jako kreativan u smišljanju šala na njihov račun.”

“Prošle godine situacija je bila drugačija. Real je bio vodeći dobar dio sezone, bili su u formi, sve su pobjeđivali i svi su se osjećali sjajno. Uvijek su mene zezali kada bi se sasatali na treninzima reprezentacije.”

“Nakon svake pobjede prošle sezone oni bi pokazivali svoje mišiće u svlačionici i objavljivali to na Instagram. Smijali su se i napinjali mišiće, stavljali hashtag #HalaMadrid, stavljali male trofej emotikone.”

“Ove sezone druga priča. Drugačija atmosfera u njihovoj svlačionici. Zezam ih u toj WhatsApp grupi – zašto ste tako ozbiljni dečki? – stavljam im emotikone kako oni plaču, a ja se smijem. Dobro se zabavljam s njima, to su moja braća iz reprezentacije.”

“Mi si možemo mrziti klubove međusobno, ali mi smo braća u reprezentaciji i svi igramo za isti cilj i na to sam jako ponosan. Još od 1994. kada sam gledao kako Luis Enrique krvari za dres reprezentacije, od tada sam želio nastupati za reprezentaciju.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!