NaslovnicaVijestiPirlo dobio ultimatum od Juventusa: Ako ovo ne uspije, Tudor preuzima klub...

Pirlo dobio ultimatum od Juventusa: Ako ovo ne uspije, Tudor preuzima klub do kraja sezone!

Talijanski mediji tvrde da Andrea Pirlo ima sljedeće dvije utakmice koje će odlučiti da li će zadržati posao u Juventusu ili ne.

Pirlo dobio ultimatum

U subotu Stara dama gostuje kod Torina, a u srijedu već igraju protiv Napolija na svom terenu. Talijanski mediji pišu kako će Pirlo dobiti otkaz u slučaju negativnog rezultata.

Za najveći talijanski klub negativni rezultat znači i remi, tako da ovdje igraju ulogu samo pobjede.

U slučaju da Pirlo dobije otkaz, naslijedio bi ga Igor Tudor, piše Calciomercato. Tudor bi preuzeo klupu Juventus do kraja sezone, a ako je vjerovati tamošnjim medijima, dobio bi posao odmah nakon kiksa.

To se može dogoditi do kraja tjedna, ako Juventus ne bude slavio protiv gradskog rivala Torina.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!