NaslovnicaVijestiPirlo nastavlja karijeru u Americi

Pirlo nastavlja karijeru u Americi

Pirlo nastavlja karijeru u Americi, a to je oktrio putem svog twitter profila. “Maestro” kako ga zovu navijači, uzburkao je strasti po povratku treninzima New York Cityja, za koji je prošle sezone odigrao 13 utakmica.

Pirlo nastavlja karijeru

Iskusni vezista objavio je sliku na twitteru. U potpisu za sliku stajalo je “Konačno povratak na posao”, ali sa oznakom “Stop glasinama”, te time odao da mu je preko glave sve što se piše o njegovom eventualnom povratku u Italiju.

Andrea Pirlo je izostavljen i sa spiska selektora Contea za prijateljske mečeve Azzura protiv Belgije i Rumunije.

“Teško je zamisliti reprezentaciju bez Pirla, pogotovo zbog toga što nam mnogo znači u igri. Na selektoru je da odluči šta je najbolje za naš tim”, rekao je Montolivo, te dodao:

“Andrea je sinonim za fudbal i nadamo se da će i dalje biti dio reprezentacije”.

Pirlo je za reprezentaciju Italije odigrao 116 utakmica i postigao je 13 golova. Veteran New York Cityja najavio je kraj reprezentativne karijere nakon Svjetskog prvenstva u Brazila, ali još uvijek odgađa tu odluku.

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!