NaslovnicaVijestiPjanić bi se mogao vratiti u Juventus?

Pjanić bi se mogao vratiti u Juventus?

Juventus je ponudio Arthura Mela nazad u Barcelonu, pa bi se u teoriji bh. reprezentativac Miralem Pjanić mogao vratiti u Torino, čime bi se ponovila katastrofalna razmjena ova dva igrača.

Igrači su zamijenili mjesta u rujnu 2020. u potezu koji dugoročno nikoga nije usrećio.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pjanić je prodat Barceloni za 60 milijuna eura plus 16 milijuna eura u gotovini plus bonusi koji odgovaraju procjeni od 82 milijuna eura datoj za Arthura.

Oba veznjaka nisu se uspjela nametnuti u novim klubovima i mučili su se s samopouzdanjem pa su završili na klupi. Pjanić je poslan na posudbu u Bešiktaš u sezoni 2021/22, dok je Juve pokušao i nije uspio prodati Arthura Arsenalu u siječnju.

Strahujući da bi mogli zaglaviti s Brazilcem, Tuttomercatoweb i Barcelonin stručnjak za transfere Reshad Rahman pišu da je Arthuru ponuđeno da se vrati u Kataloniju.

Kako bi smanjili troškove transfera i dobili gotovu zamjenu, vrlo je moguće da bi Barca mogla ponuditi Pjanića kao dio posla, što bi poništilo prvobitni transfer.

Vrijedi istaknuti da je trener Juventusa Max Allegri oduvijek bio navijač Pjanića, a novi trener Barcelone, Xavi, fan Arthura.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!