NaslovnicaVijestiPjanić dobio ponudu iz bivšeg kluba

Pjanić dobio ponudu iz bivšeg kluba

Ekipa Lyona ponudila je šansu Miralemu Pjaniću da se vrati u klub i pokušat će u idućim danima realizirati ovaj transfer.

Pjanić se prije dva dana pojavio na početku Barceloninih priprema za novu sezonu koje su počele liječničkim pregledima, a potom je odradio nekoliko treninga s momčadi i prvi put surađivao s trenerom Xavijem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ipak, novinar Gerard Romero tvrdi da su male šanse da Pjanić ostane u Barceloni te da mu je sada “šansu za spas” dao Lyon.

Pjanić je za Barcelonu potpisao u rujnu 2020. godine, a njegov ugovor s Kataloncima vrijedi do 2024. godine, a jasno je da će francuski tim, ukoliko zaista želi Pjanića, biti primoran platiti određenu odštetu španjolskom velikanu.

Što se tiče Lyona, oni su ovog ljeta već vratili dva bivša igrača – Alexandrea Lacazettea i Corentina Tolissoa, kojima su istekli ugovori s Arsenalom i Bayernom.

Pjanićeva godišnja plaća iznosi 7,5 milijuna eura, a jasno je da bi i u tom kontekstu morao pristati na znatno manja primanja.

Pjanić je karijeru započeo u redovima Metza, a potom je 2008. prešao u Lyon gdje je igrao do 2011. godine. Nakon toga je pet sezona proveo u Romi, a 2016. je prešao u Juventus iz kojeg je otišao u Barcelonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!