NaslovnicaVijestiPjanić govorio o Ronaldu i ciljevima Juventusa ove sezone

Pjanić govorio o Ronaldu i ciljevima Juventusa ove sezone

Nogometaš Juventusa Miralem Pjanić govorio je o Cristianu Ronaldu, odnosno o tome šta je Portugalac donio timu, te koji su ciljevi “Stare dame” ove sezone.

Vezista Juventusa Miralem Pjanić kaže da je dolazak Cristiana Ronalda timu donio neophodan kvalitet za ostvarenje glavnog cilja ove sezone – osvajanja titule u Ligi prvaka.

“Svojim iskustvom, kvalitetom i načinom rada Ronaldo nam pomaže da napredujemo još više. Impresionirao nas je. Sa njim smo postali najbolji tim koji je Juventus imao u historiji!”, istakao je nogometaš iz Bosne i Hercegovine u intervjuu za Rai Sport.

Juve ove sezone igra sjajno. U Seriji A ima 14 pobjeda i remi u prvih 15 utakmica, a u Ligi šampiona je kolo prije kraja grupne faze osigurao plasman u osminu finala.

“Moj san je osvajanje Lige prvaka i učinit ćemo sve kako bismo titulu vratili kući. Naravno, tu su i drugi trofeji. Tripleta mora da bude naš cilj. Imamo veliku ekipu, a klub svake godine radi na tome da budemo sve jači i jači”.

Tema intervjua bio je i potencijalni povratak Paula Pogbe u Torino. U prethodnom periodu pojavile su se informacije da bi do toga moglo da dođe vrlo brzo.

“Svakako da svaki navijač Juvea sanja o Pogbi, ali smo potpisali neke odlične igrače, a sada će klub razmišljati o tome kako poboljšati ekipu. Francuz je dobrodošao nazad, naravno. Dobio bi više od dobrodošlice”, zaključio je 28-godišnji igrač.

“Bianconeri” su poraženi od Young Boysa u Bernu u posljednjem kolu Lige prvaka (2:1), ali poraz je doživio i Manchester United u Valenciji, tako da su zadržali prvo mjesto u grupi, te kao povlašteni dočekuju ždrijeb za osminu finala u ponedjeljak.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!