NaslovnicaVijestiPjanić: Lyon je važan dio moje karijere, bit će to posebna utakmica

Pjanić: Lyon je važan dio moje karijere, bit će to posebna utakmica

Juventus će u trećem kolu Lige prvaka igrati protiv Lyona koji je ujedno i bivši klub Miralema Pjanića koji sada nosi dres Juventusa, a prije torinskog kluba nosio je dres Rome. Pjanić je upravo u Lyonu stekao svoje ‘nogometno ime’.

miralempjanicsslaziovjuventusfcseriejlukk1fi0igl

“Neće to biti jednostavna utakmica. Lyon prolazi kroz teško razdoblje, ali poznajem okruženje i znam da može izaći iz toga. Proveo sam tamo važan dio svoje karijere. Sretan sam što se vraćam u ovaj grad i što ću vidjeti svoje stare prijatelje”, rekao je Pjanić pa nastavio:

“Fekir i Lacazette svima mogu napraviti probleme, ali pokušat ćemo ih neutralizirati. Mi želimo biti opasniji i želimo zadržati vodstvo u grupi. Baš zato su nam jako važne dvije utakmice protiv Lyona.”

Upitan je Pjanić i da komentira greške Gianluigija Buffona.

“U svačijoj karijeri postoje bolji i lošiji trenuci. Buffon je i dalje najbolji na svijetu”, kratko je poručio Pjanić uz koga je na pressici bio i trener Juventusa Massimiliano Allegri koji nije pretjerano zabrinut što će mu nedostajati nekoliko ozlijeđenih igrača:

“Nisam zabrinut. Takve stvari su uobičajene jer su sezone dugačke. Žao mi je što Mandžukić neće moći igrati, ali nije ništa ozbiljno, kao i u slučaju Chiellinija. Neće nam biti lagano protiv Lyona. Lacazette i Fekir su tehnički odlični igrači, a uz to su i jako brzi. Morat ćemo ih dobro paziti”, rekao je trener ‘stare dame’.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!