NaslovnicaVijestiPjanić otkrio: Kada gubimo svi se smiju

Pjanić otkrio: Kada gubimo svi se smiju

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić je za italijanske novina TUttoJuve pričao kako se svi smiju kada Juve izgubi, te je govorio o planovima u ovoj sezoni. Pjanić otkrio

Pjanić otkrio

Juentus nije toliko dominantan u Seriji, a prošlog vikenda Juve je izgubio od Sampdorije rezultat 3-2, te je sada treći sa četri boda manje od prvoplasiranog Napolija, a u Ligi prvaka Stara dama će vjerovatno zavšiti na drugoj poziciji.

“Moram biti iskreno, te priznati da Juve mora igrati bolji nogomet. To jeste da budemo bolji, ali ne znam zbog čega nas kritikuju što ne postižemo golove”, rekao je Miralem Pjanić, te nastavio:

[su_live_koeficijenti]

“Odigrali smo neriješeno za ekipom koja je favorit za osvajanje Lige prvaka, naravno to se ne može nazvati uspjehom, ali ima tu nekih pozitivnih stvari. Naime, sačuvali smo mrežu netaknutom protiv jedne takve ekipe. Sigurno, mi moramo neke stvari usavršiti u igri, te znamo i koje.”

Miralem Pjanić je pričao za predstojećih desetak dana, koji će za Staru damu biti veoma pakleni.

“Čeka nas Crotonea, Napoli, Olympiakos i Inter to su važne utakmice za nas. U ligi igramo protiv dva rivala za titiulu. Naša liga je ove sezone veoma na viskom nivou, te svi žele da nas pobijede. Pored svega ovog znamo da svi vole kada Juventus gubi, te se smiju, te zbog toga ne smijemo biti negativni”, tvrdi Pjanić.

[su_cashout]

Miralema Pjanića su novinari upitali da li je Juventusu važnija Liga prvaka il Serija A.

“Iskreno mislim da je to liga, jer nam je Scudetto primarni cilj.. Moja ekipa može igrati sa svima i pobijediti svakoga, ali za pobjedu u Ligi prvaka treba vam i malo sreće. Kada budu stigli ključni momenti sezone, nadam se da će svi igrači biti zdravi, te maksimalno spremni. Ne možete u životu nikada ništa sa sigurnošću tvrditi”, rekao je Pjanić.

Juventus svoju narednu utakmicu igra u okviru Serije A protiv Crotone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!