NaslovnicaVijestiMiralem Pjanić seli se iz Barcelone u London?

Miralem Pjanić seli se iz Barcelone u London?

Miralem Pjanić je na izlaznim vratima Barce, pošto je u drugom planu kod trenera Ronalda Koemana, a kako stvari stoje, London bi mogao biti njegova naredna destinacija.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić nakon razočaravajuće sezone u Barceloni ovog ljeta mogao bi da napusti Camp Nou i preseli se u Englesku.

31-godišnji vezni igrač je u junu 2020. iz Juventusa došao u katalonski klub u transferu vrijednom 60 miliona eura i potpisao ugovor do 2024, ali nije se proslavio i vrlo je moguće da je već završio epizodu u La Ligi.

Katalonski Sport objavio je da je za Pjanića interesovanje pokazao Tottenham, koji će sa klupe predvoditi Nuno Espirito Santo. Bosanskohercegovački nogometaš je prošle sezone odigrao 19 utakmica u prvenstvu Španjolske i nije se upisao u strijelce.

Iskusni veznjak rođen u Zvorniku profesionalnu karijeru počeo je u Metzu, a potom je igrao u Lyonu, Romi, Juventusu i Barceloni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!