NaslovnicaVijestiPlatili ga 100 milijuna eura, a sada ga puštaju besplatno: Real Madrid...

Platili ga 100 milijuna eura, a sada ga puštaju besplatno: Real Madrid jedva čeka da ga se riješi!

Situacija sa Gareth Baleom u Španjolskoj je vrlo čudna, napravio je neke sjajne stvari i to je divno za vidjeti, ali uvijek će postojati taj osjećaj da je možda protratio neke od prvih godina.

Platili ga 100

Zabio je vitalne golove u finalu za klub, ali Balea su također morali ismijavati zbog njegove ljubavi prema golfu i očigledno je da mu Zinedin Zidane nikada nije vjerovao, pa je možda ovo najbolje vrijeme za njega da napusti klub.

Marca je izvijestila o najnovijem stanu i zvuči kao da je kub spreman ići na na sve ili ništa samo da ga se riješe.

Postoje dvije glavne zabrinutosti: Pvo njegova plaća u iznosu od 17 milijuna eura je ogroman iznos koji se mora platiti, ali također se boje da bi Brexit mogao rezultirati time da mora zauzeti jedno od tri mjesta koja nisu određena za EU.

Kao rezutat, u izvješću se navodi da su ga spremni pustiti besplatno, sve dok netko drugi preuzme tu plaću.

Također sugeriraju da Real Madrid nije zadovoljan onim što je doprinio na terenu, pa to ulazi i u njihova razmišljanja da ga se pokušaju riješiti.

Kažu da bi najvjerojatnije tržište bilo MLS ili Premier liga, ali Bale je više nego sretan da sačeka da njegov ugovor prvo istekne u 2022. godini.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!