NaslovnicaVijestiPlavci donijeli radost mnogim klubovima: Koji evropski klubovi slave uspjeh Chelseaja i...

Plavci donijeli radost mnogim klubovima: Koji evropski klubovi slave uspjeh Chelseaja i zašto?!

Maurizio Sarri je doveo svoju momčad na treće mjesto u Premier ligi a uz to je uspio i osvojiti Europsku ligu. Fanovi su oduševljeni, ne samo fanovi Chelseaja nego i nekih drugih europskih klubova, koji sa velikim žarom slave uspjeh londončana.

Bijesni Sarri napustio trening

U posljednjih nekoliko godina sve je samo ne nevažno gdje će završiti trofej kupa Lige Europe. Osim svih nagrada koje se dodjeljuju pobjedniku, slavlje u Liga Europi donosi izravan plasman u grupni dio Lige prvaka, što ponekad, kao ove godine izazove određenu količinu domino efekta.

Fabregas iskritikovao Sarrija nakon finala Lige Europe!

Pobjedi u Liga Europi Chelseaja, iskreno se je radovala ekipa Lyona koja je završila na trećem mjestu u Francuskoj. Pobjeda Chelsea znači da oni neće igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, nego će se izravno plasirati u grupni dio takmičenja.

Kvalifikacije, uslijed nastalog domino efekta za elitno natjecanje također će preskočiti turski Bašakšehir i LASK iz Linza.

Pobjedom u Europskoj ligi, Chelsea je također sebi obezbjedio plasman u prvu jakosnu skuponu koja će doći u obzir kada se budu izvlačile grupe za Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!