NaslovnicaVijestiPlejmejker se pridružuje Jose Mourinhu: "Manchester United ima veliku ponudu za mene,...

Plejmejker se pridružuje Jose Mourinhu: “Manchester United ima veliku ponudu za mene, vjerojatno ću preći tamo”

Glasine o Mesut Ozilovom prelasku u Fenerbahce nikada neće izumrijeti u Turskoj, pogotovo s obzirom na njegovu situaciju u Arsenalu.

Plejmejker se pridružuje

Njemački internacionalac kojem će na ljeti isteći ugovor, posljednjih nekoliko tjedana je povezan sa prelaskom u Barcelonu i Manchester United.

Mediji u Turskoj izvješćuju da je Fenerbahce također zainteresiran i da prati njegovu situaciju, ali Ozil je odbio priliku da se pridruži turskim divovima.

[su_watch_live_football]

Izvješća tvrde da su dužnosnici Fenerbahcea pitali zvijezdu Arsenala, da li bi se pridružio klubu sljedeće sezone, ali Ozil ih je obavijestio kako je preseljenje u Manchester United mnogo izglednije: “Hvala na ponudi, ali stvarno želim ostati u Premier ligi. Manchester United ima veliku ponudu za mene, vjerojatno ću preći tamo.”

Ovako su ga turski mediji citirali, a ono što je rekao je navodno rekao privatnom porukom.

Turski medij Sabah govori kako je Fenerbahce razočaran Ozilovim odgovorom, ali shvaćaju njegovu želju da ostane u Engleskoj i priliku da igra za Manchester United.

[su_bonus]

Ozil je bio ključni igrač pod vodstvom Jose Mourinha u Real Madridu, a priliku da igra sa bivšim menadžerom bi moglo biti veliko iskušenje za zvijezdu Arsenala.

S Henrikhom Mkhitaryanom koji se bori da zadovolji očekivanja posljednjih tjedana, Ozil bi mogao biti opcija za Mourinha sljedećeg ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!