NaslovnicaVijestiPljačkaši nožem napali Mesuta Özila, Kolašinac ih otjerao! (VIDEO)

Pljačkaši nožem napali Mesuta Özila, Kolašinac ih otjerao! (VIDEO)

Filma scena desila se danas u sjevernom dijelu Londona. Dvojica nogometaša Arsenala našla su se u sred pljačke, kada su pljačkaši nožem napali Mesuta Özila pokušavši mu ukrasti auto, ako je vjerovati pisanju britanskog Daily Maila.

Dvojica pljačkaša na mopedu su zaustavila Özila koji se vozio u svom luksuznom Mercedesu. Međutim, Sead Kolašinac je izašao iz auta i golim rukama odbio napadače, dok je njemački reprezentativac pobjega o u turski restoran koji se nalazi u blizini. Koliko god zvučalo nevjerojatno, ovaj ‘obračun’ je mogao dobiti skroz drugačiji ishod s obzirom da se na kraju videa vide pljačkaši koji bježe od Seada Kolašinca, fizički moćnog beka Arsenala.

Policija sjevernog Londona ubrzo nakon incidenta izvršila je uviđaj i tragaju za nepoznatim počiniteljima.

Što reći, osim – svaka čast Seade, nije bez razloga nadimak na Ostrvu ‘The Tank’ i ‘The Destroyer’.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!