NaslovnicaVijestiPO DOLASKU U ZAGREB, GUARDIOLA OTKRIVA: "Bit će promjena u sastavu protiv...

PO DOLASKU U ZAGREB, GUARDIOLA OTKRIVA: “Bit će promjena u sastavu protiv Dinama – kupujemo Dani Olma”

Manchester City je u utorak ujutro odradio trening u svom kampu, a nakon toga su u posliejpodnevnim satima doletjeli u Hrvatsku, točnije Zagreb. Na Maksimir će Dinamo i City izaći u terminu od 18:55 sati, gdje će odigrati i svoju posljednju utakmicu u grupnoj fazi Lige prvaka.

GUARDIOLA OTKRIVA

Guardiola je već igrao na ovom stadionu i prije četiri godine, ali tada je pobijedio kao trener Bayerna.

“Iznenadio me Dinamo, zaista su igrali odlično u skupini i sada imaju priliku da prođu dalje”, rekao je trener Manchester Cityja.

Guardiolin Manchester City je osigurao prvu poziciju u skupini, a u ovaj susret ulazi nakon što je doživio poraz u velikom gradskom derbiju protiv Uniteda (1-2) na Etihadu. City sada ima 14 bodova manje od Liverpoola i izgleda da je utrka za naslov već izgubljena.

Sada svi mediji navode kako će se Španjolac okrenuti maksimalno na Ligu prvaka, a posljednji put je uspio da je osvoji sa Barcelonom prije točno osam godina.

“Mi moramo podići nivo svoje igre, iako sada nismo spremni za klubove kao što su Barcelona i Liverpool. Međutim, mislim da ćemo biti spremni za to do veljače,” rekao je španjolski taktičar.

Što je najvažnije, Guardiola je najavio kako će biti promjena u sastavu.

“Definitivno će biti promjena u prvoj postavi. Kvalifikovali smo se za osminu finala Lige prvaka. Liga je u ovom trenutku važnija od Lige prvaka, te će stoga biti dosta promjena u sastavu. Sigurno neće igrati ozlijeđeni David Silva, John Stones i Sergio Aguero,” naveo je Guardiola.

Guardiola se također osvrnuo na formu najboljeg igrača Dinamo Zagreba Danija Olma.

“Po mom mišljenju on nije nikakvo iznenađenje. Dolazi iz Barcine akademije i na Euru za mlade je bio najbolji igrač. Zaista mi je drago zbog njega, njegov razvoj dobro napreduje i njegova budućnost je u njegovim rukama.”

Guardiola je također komentarisao i nedavne špekulacije oko Olmovog transfera u Manchester City.

“Kupujemo 100 igrača svakog mjeseca, ali jedan od njih je definitivno i Dani Olmo”, rekao je Guardiola smješkajući se.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!