NaslovnicaVijestiPO TREĆI PUT GA POKUŠAVA DOVESTI U RANGERS: Steven Gerrard poslao još...

PO TREĆI PUT GA POKUŠAVA DOVESTI U RANGERS: Steven Gerrard poslao još jednu ponudu za svog bivšeg suigrača iz Liverpoola!

Steven Gerrard je uložio veliki napor da poboljša obranu Rangersa ovog ljeta, a George Edmundson i Filip Helander su već potpisali ugovor.

PO TREĆI PUT

Također izgleda da će pokušati ponovno potpisati bivšeg suigrača iz Liverpoola Martina Škrtela u Glasgow po treći put otkako je preuzeo kormilo.

Dail Record je izvijestio jučer da je Slovak potvrdio da je u pregovorima sa Rangersom o potencijalnom transferu ovog ljeta.

Postojedvije stvari koje bi mogle utjecati na njegov transfer. Prvo, Rangersi već imaju Goldsona, Katića, Edmundsona i sada Helenda, koji su sposobni igrati obranu, tako da Škrtel možda i ne bi bio prvi izbor u ovoj ekipi.

Senegal – Tunis: Najava polufinala Afričkog Kupa Nacija!

Potpisivanje Helandera je danas potvrđeno na stranici Rangersa.

Drugo, izvješće Daily Recorda navodi da je Škrtel rekao slovačkim medijima da ima nekoliko ponuda na stolu. Rekao je: “Moj agent je intervjuirao Basaksehira, Fenerbahcea, Parmu, Olympiacos i Rangers. Ali za sada ne mogu ništa više reći.”

Zasigurno se čini da razmišlja o tome da se pridruži svom bivšem suigraču iz Liverpoola u Rangersu, ali ništa ne izgleda konkretno.

U zasebnom izvješću u Daily Recordu prošlog mjeseca, potvrdile su da je to treći put da je Gerrard pokušao potpisati Škrtela za Rangers.

Rangersi su samo u prošloj sezoni primili 27 golova u ligi, ali su ponekad izgledali nesigurno u obrani, a to se odrazilo na njihov fokus na potpisivanje obrambenih igrača.

U ovom trenutku Škrtel bi donio veliko iskustvo, ali bi također bio i kratkoročna popravka, tako da bi Gerrard morao naći bolji izbor sa Goldsonom i Helanderom kako bi izgradili dugoročno partnerstvo sljedeće sezone.

Škrtel i Gerrard su igrali zajedno u Liverpoolu sedam godina između 2008. i 2015. Škrtel je bio popularan igrač na Anfieldu, ali je osvojio samo jedan trofej – Liga kup 2012. godine.

Gerrard je, međutim, također osvojio dva FA kupa, dva Liga kupa, Kup UEFA i Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!