NaslovnicaVijestiPo uzoru na NBA, Bundesliga razmišlja o uvođenju novog pravila

Po uzoru na NBA, Bundesliga razmišlja o uvođenju novog pravila

Slično kao u NBA košarci i tenisu, Njemačka Bundesliga razmišlja o uvođenju trenerskog ‘challengea’ na sudačke odluke. Prema pisanju magazina Kicker, ovo pravilo bi moglo imati značajan utjecaj na ovosezonsku utrku za prvaka u Njemačkoj.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako su imali bod više od Bayerna i povoljan raspored, Borussia Dortmund je već na prvom koraku kiksala igrajući neriješeno protiv Bochuma. U drugom poluvremenu, kapetan Bochuma Losilla je napravio očiti faul nad ofenzivcem Borussije Adeyemijem, ali tridesetosmogodišnji sudac Sascha Stegemann nije dosudio penal za Borussiju.

Edin Terzić, strateg bosanskih korijena koji vodi Borussiju Dortmund, bio je jako nezadovoljan odlukom suca Sasche Stegemanna o ne-dosuđenju penala za njegov tim nakon očitog faula kapetana Bochuma. Terzić je burno reagirao i zaradio žuti karton, no da je imao pravo na ‘challengea’, rezultati bi mogli biti drugačiji. Važno je napomenuti da se nakon odluke suca Stegemanna nije oglasila ni VAR soba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!