NaslovnicaVijestiPobjednički nastup Bruna Fernandesa protiv Brightona koštao Uniteda 4.5 milijuna funti!

Pobjednički nastup Bruna Fernandesa protiv Brightona koštao Uniteda 4.5 milijuna funti!

Manchester United je navodno Sportingu iz Lisabona platio 4.5 milijuna funti nakon pobjedničkog nastupa Bruno Fernandesa u subotu.

Pobjednički nastup Bruna Fernandesa

26-godipnjak je postigao gol u posljednjim minutama susreta iz penala kako bi donio tri boda za Manchester United u pobjedi od 3-2 nad Brightonom.

Portugalska prodajna kuća Record tvrdi da je United dugovao Sportingu nakon što je Fernandes igrao svoju 25 utakmicu u Premier ligi.

Fernandes se pridružio Unitedu još u siječnju za početnih 45 milijuna funti, ali uz dodatne bonuse i dodatke naknada bi mogla porasti do 66.7 milijuna funti.

Jedna rata bila je u srpnju kada se United plasirao u Ligu prvaka, nakon čega su platili 2.74 milijuna funti.

Fernandes je najbolji igrač United od dolaska u Englesku i do sada je postigao 13 golova.

Njegov mentalitet je također impresionirao navijače i nakon subotnje pobjede se nije bojao izraziti svoje mišljenje.

Veznjak je u razgovoru sa SPORT-om rekao: “Brighton se jako dobro snašao, ali možda zato što nismo toliko agresivni koliko bi željeli biti.”

“Morali smo imati veći posjed i vraćati što više lopti, praviti bolji pritisak i gubiti manje lopti. Imali su dosta šansi, istina je.”

“Možda svi mogu reći da su zaslužili više ili ne, ne znam. Poenta je postizati golove, a ne pogađati prečku ili stativu.”

“Ponekad nam se to dogodi. Protiv Seville i Kopenhagena smo imali oko 40 šuteva na gol i postigli smo samo dva gola iz penala”

“Ponekad morate imati malo sreće, morate imati nekoliko braniča koji se dobro brane i golmana također zato što je David de Gea danas dobro branio.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!