NaslovnicaVijestiPobjednik u transferu Hernandeza je... Atletico Madrid!

Pobjednik u transferu Hernandeza je… Atletico Madrid!

Legendarni njemački vezni igrač Stefan Effenberg vrlo je kritičan prema upraavi Bayerna, a posebno je bio šokiran iznosom transfera za defanzivca Atletica Lucasa Hernandeza.

Bivši izvrsni veznjak Bayern Münchena Stefan Effenberg jedan je od najvećih kritičara vodstva bavarskog diva, a nedavno je bio posebno zbunjen rekonstrukcijom tima, koja je počela kupnjom dva skupa defanzivca. Bayern će platiti gotovo 120 milijuna eura za francuske defanzivce Lucasa Hernandeza i Benjamina Pavarda, što je za Effenbergu prilično nelogično.

NA ZAHTJEV KLUBOVA: UEFA primorana napraviti radikalne promjene u Ligi prvaka!

“Bayern je u prijelaznom razdoblju i već je potrošio mnogo novaca za nove igrače, ali imam mnogo briga što je do sada urađeno. Sportski direktor Hasan Salihamidžić mnogo govori o tome kaako je Bayern kupio dva svjetska prvaka, ali s moje točke gledišta to ne znači da će biti svjetski prvaci sljedećih deset godina. U transferu Lucasa Hernandeza, postoji samo jedan pravi pobjednik – Atletico Madrid “, rekao je u intervjuu Effenberg.

“Iznos možda izgleda normalno u današnjem nogometu, ali to je transfer zbog kojeg me boli želudac. To je jedan od razloga zašto se navijači pitaju što se, dovraga, događa danas u nogometu. Uskoro ćemo platiti naknadu od 5 milijuna eura za vozača klupskog autobusa.”

“Radije bih potrošio više od 80 milijuna eura za vrhunske igrače i za one koji blistaju u ofenzivnom i kreativnom dijelu igre”, dodao je Effenberg.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!