NaslovnicaVijestiPočeli pregovori o jednogodišnjoj posudbi Cristiana Ronalda?

Počeli pregovori o jednogodišnjoj posudbi Cristiana Ronalda?

Portugalski mediji objavili su informaciju da su Manchester United i Sporting Lisabon započeli pregovore o jednogodišnjoj posudbi Cristiana Ronalda, koji svim srcem želi napustiti Old Trafford i iduće sezone igrati u Ligi prvaka.

Spomenutu informaciju ipak treba uzeti s rezervom, posebice zbog činjenice da se Ronaldo već danima seli “iz kluba u klub”, mediji iz Portugala objavili su i fotografiju Ronaldova automobila u Lisabonu i to je navodno uočen na parkiralištu stadiona Jose Alvalade.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon što je informacija objavljena u medijima, ubrzo se proširila društvenim mrežama i izazvala euforiju među navijačima Sportinga koji, bez ikakve sumnje, sanjaju Ronalda u dresu najdražeg tima.

Ronaldo je nakon dulje pauze počeo s individualnim treninzima, ali se ne planira vratiti u Manchester United nakon što je javno zatražio transfer u klub koji igra Ligu prvaka.

Njegov dolazak već su odbili Bayern i Chelsea, dok je ESPN objavio kako je Portugalac odbio ponudu Saudijske Arabije tešku 250 milijuna eura za dvije godine.

Ronaldo je u Sportingu započeo nogometnu karijeru, za ovaj klub je igrao od 2002. do 2003. godine, kada je prešao u Manchester United za oko 15 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!