NaslovnicaVijestiPočelo je! Hrvatski reprezentativac pred TRANSFEROM snova u zemlju SVJETSKIH PRVAKA!

Počelo je! Hrvatski reprezentativac pred TRANSFEROM snova u zemlju SVJETSKIH PRVAKA!

Potražnja za hrvatskim nogogometašima mnogo se povećala nakon završetka Svjetkog prvenstva i osvojene srebrene medalje. Pogotovo za onim koji su igrali i bili jedni od boljih na terenu ali i za onim koji su bili u kadru ali su zalog za budućnost. Jedan od takvih je na pragu prelaska u Francusku.

Hrvatski reprezentativac

Izabranik  Zlatko Dalića će potpisati petogodišnji ugovor. Nakon povratka s Svjetskog prvenstva, hrvatski reprezentativci još uvijek slave, ali jasno je da će mnogi biti nagrađeni srebrnom medaljom koju su osvojili u Rusiji. Ali čini se da će takakv potez napraviti igrač koji nije bio član početnog sastava Hrvatske u Rusiji.

>> TRANSFER GLASINE: Chelsea kvari posao Liverpoolu, Courtois jednom nogom u Španiji, Antonio Conte pred povratkom u Italiju

Dvadesetjednogodišnji branič, Duje Ćaleta-Car, uskoro će postati bivši član Red Bull Salzburga i nastaviti karijeru u zemlji svjetskih prvaka. Radio Monte Carlo je izvijestio da će pojačati ekipu Marseillea, a sa francuskim divom navodno će da potpiše petogodišnji ugovor.

[su_bet365_koeficijenti]

Ako ne bude velikog preopkreta, to će se dogoditi u srijedu ili u četvrtak a Marseille će platiti 17 milijuna eura odštete austrijskim prvacima. Ćaleta Car važi za jewdnog od najperpektrivnijih nogometaša Hrvatske, a njegov kvalitet su odavno prepoznali u ekipi Salzburga koja je poznata po produkciji mladih igrača. Njegov prvi veći iskorak će biti Marseille a ako nastavi saa ovakvim razvojem, transfer u još veći klub je samo pitanje vremena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!