NaslovnicaVijestiPočeo je ludi kolovoz: Mjesec u kojem će se svaki dan igrati...

Počeo je ludi kolovoz: Mjesec u kojem će se svaki dan igrati neka važna utakmica!

Rijeka će večeras igrati finale hrvatskog kupa protiv Lokomotive u 20 sati i 30 minuta na Šubićevacu u Šibeniku. Rijeka je u ovom susretu blagi favorit sa koeficijentom 2.10 u bet365 kladionici.

Počeo je ludi kolovoz

Dva sata prije na Wembleyu igraju Arsenal i Chelsea u finalu FA kupa. Ove utakmice su tek početak nogometnih događaja koji nas očekuju ovog mjeseca.

Skoro pa svaki dan će se igrati neka važna utakmica, važan sportski event, dok će se održavati i ždrijeb nekog od europskih pretkola.

Za tri dana se igra finale doigravanja u Championshipu između Fulhama i Brentforda gdje je Brentford favorit sa koeficijentom od 2.00 u bet365. U tom susretu i Fulham ima šanse za kvalifikacije, ali su kladionice po svemu viđenom favorizirale Brentforda. Koeficijent na Fulham u tom susretu iznosi 3.75.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Sljedećeg vikenda nas očekuje nastavak Lige prvaka i Europske lige. U Ligi prvaka 7. kolovoza Juventus će ugostiti Lyona, gdje su favoriti sa koeficijentom 1.44 u bet365 kladionici. Druga utakmica istog dana se igra u Manchesteru, gdje će City biti favorit sa koeficijentom 1.66 protiv Real Madrida.

Zatim 8. kolovoza Barcelona i Bayern dočekuju Napolija i Chelseaja kao favoriti sa koeficijentima 1.61 i 1.44 na pobjede domaćina.

Zatim se 12. i 13. kolovoza igraju utakmice četvrtfinala između Atalante i PSG-a, gdje su Francuzi favoriti sa koeficijentom 2.30 i Leipziga i Atletico Madrida, gdje su Španjolci favoriti sa koeficijentom 2.25 u bet365 kladionici.

Glavni favoriti za osvajanje Lige prvaka su Manchester City i Bayern Munich sa koeficijentom od 4.33 u najboljoj svjetskoj kladionici.

Zatim nas 10. kolovoza očekuje ždrijeb 2. pretkola Lige prvaka gdje će se Lokomotiva Zagreb sastati sa potencijalnim protivnicima Rapid Bečom, Viktoria Plzenom i Besiktasom.

Raspored kolovoza:

1. kolovoza: Finale hrvatskog Kupa, finale FA kupa

4. kolovoza: Finale doigravanja Championshipa Fulham – Cardiff

5. kolovoza: Osmina finala Europa lige

6. kolovoza: Osmina finala Europa lige

7. kolovoza: Osmina finala Lige prvaka

8. kolovoza: Osmina finala Lige prvaka

9. kolovoza: Ždrijeb 1. pretkola Lige prvaka

10. kolovoza: Ždrijeb 1. pretkola EL-a i 2. pretkola Lige prvaka (Lokomotiva), četvrtfinale Europa lige

11. kolovoza: Četvrtfinale Europa lige

12. kolovoza: Četvrtfinale Lige prvaka

13. kolovoza: Četvrtfinale Lige prvaka

14. kolovoza: Četvrtfinale Lige prvaka

15. kolovoza: Četvrtfinale Lige prvaka

16. kolovoza: UFC 252: Miočić – Cormier, polufinale Europa lige

17. kolovoza: Polufinale Europa lige

18. kolovoza: Polufinale Lige prvaka, 1. pretkolo Lige prvaka

19. kolovoza: Polufinale Lige prvaka, 1. pretkolo Lige prvaka

21. kolovoza: Finale Europa lige

22. kolovoza: Polufinale juniorske Lige prvaka

23. kolovoza: Finale Lige prvaka

25. kolovoza: Finale juniorske Lige prvaka, 2. pretkolo Lige prvaka

26. kolovoza: 2. pretkolo Lige prvaka

27. kolovoza: 1. pretkolo Europa lige

31. kolovoza: Ždrijeb 2. pretkola EL-a i 3. pretkola Lige prvaka (Dinamo)

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!