NaslovnicaVijestiPočeo rasplet skandala koji potresa Italiju: Sedmomjesečna suspenzija za veznjaka Juventusa

Počeo rasplet skandala koji potresa Italiju: Sedmomjesečna suspenzija za veznjaka Juventusa

Nicolo Fagioli, veznjak Juventusa koji je izazvao veliki nogometni skandal u Italiji, dobio je sedmomjesečnu suspenziju zbog nedozvoljenog sudjelovanja u klađenju. Talijanska nogometna liga službeno je potvrdila njegovu suspenziju nakon što se Fagioli nagodio s tužiteljima i priznao krivnju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


22-godišnjak je tako značajno skratio standardnu trogodišnju zabranu igranja u nogometu za takve prekršaje. Priznao je krivnju i aktivno surađivao sa službenicima te tako pomogao u istrazi. Službena kazna je 12 mjeseci zabrane, no od toga je pet mjeseci u praksi poništeno, pa će s terena izbivati ​​ukupno sedam mjeseci.

Osim toga, morat će platiti kaznu od 12.500 eura i ići šest mjeseci na terapije kako bi se riješio te loše navike. Iako je završio sezonu, kazna je znatno manja od one koja je mogla uništiti njegovu karijeru.

Međutim, to je samo uvod u širi kladioničarski skandal koji trenutačno potresa Italiju. Istragom je obuhvaćeno više od 40 talijanskih nogometaša, uključujući dvije istaknute zvijezde, Sandra Tonalija (Newcastle) i Nicola Zaniola (Aston Villa).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!