NaslovnicaVijestiPočetna postava protiv Lyona koštala Bayerna samo 90 milijuna funti!

Početna postava protiv Lyona koštala Bayerna samo 90 milijuna funti!

Početnih 11 Bayerna protiv Lyona je koštao samo 90 milijuna funti – to je samo 10 milijuna funti više od onoga što je Manchester United platio za Harryja Maguirea.

Početna postava protiv Lyona

Od ponovnog pokretanja Lige prvaka, Bayern je uništio Chelseaja, Barcelonu i Lyona, dok u nedelju u finalu igraju protiv PSG-a.

A dva finalista Lige prvaka djeluju na potpuno različite načine.

U PSG-u imate gigantskog vlasnika koji je uložio ozbiljne količine novca u Neymara (198 milijuna funti) i Kylian Mbappea (131 milijun funti).

Ali Nijemci su daleko učinkovitiji na transfer tržištu, jer su potrošili nešto više od 90 milijuna funti da okupe svoj početni sastav protiv Lyona u srijedu.

Prvaci Bundeslige najviše su platili Manuela Neuera koji je koštao 27 milijuna funti u 2011. godini, dok strijelac Robert Lewandowski nije koštao ni dinara.

Oni su također odlučili potpisati kanadskog fenomena Alphonsa Daviesa za samo 9 milijuna funti, a da ne spominjemo 7.5 milijuna funti koje su platili za Sergea Gnabryja.

Za još konteksta, Barcelona je izdvojila 120 milijuna funti za potpis Philippea Coutinha koji je zabio protiv njih u četvrtfinalu. To sigurno boli.

Bayern će igrati protiv PSG-a u finalu Lige prvaka u nedelju gdje će Bavarci biti veliki favoriti sa koeficijentom 1.95 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Početni sastav Bayerna protiv Lyona:

Manuel Neuer (£27 million)

Alphonso Davies (£9 million)

David Alaba (£135,000)

Jerome Boateng (£12 million)

Joshua Kimmich (£7.65 million)

Leon Goretzka (Free)

Thiago (£22.5 million)

Ivan Perisic (Loan – £4.5 million)

Serge Gnabry (£7.5 million)

Thomas Muller (Akademija)

Robert Lewandowski (Besplatan)

Ukupno – £90,135,000

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!