NaslovnicaVijestiPochetino priznao da čeka povratak u Prmier ligu: Koji velikan iz Engleske...

Pochetino priznao da čeka povratak u Prmier ligu: Koji velikan iz Engleske je idealan za Pochettina

Prije mjesec dana otpušten je kao trener Tottenhama a već sada je Mauricio Pochettino priznao je bi bez većih poteškoća preuzeo vođenje bilo kojeg kluba iz Premier lige odnosno da činjenica što je vodio Tottenham ne znači ništa.

na klupi Boce Juniors

Argentinski strateg Mauricio Pochettino napustio je klupu Tottenhama početkom studenog, a samo dva mjeseca kasnije trener, koji je prošle sezone debitovao u finalu Lige prvaka, još uvijek nema klub. To je iznenađujuće budući da Pochettino signalizira da je spreman sjesti u trenersku stolicu i da čeka prikladnu ponudu, a niz potencijalno zanimljivih poslova nedavno su proletjeli pored njega. Primjerice, tražen je novi trener u Arsenalu, Bayernu i Barceloni, pri čemu se Pochettino pojavio kao jedan od mogućih kandidata u sva tri ali je na kraju ostao bez posla.

Ugledni italijanski novina Gianluca Di Marzio otkrio pojedinosti Milanove ponude za Dani Olma

“Imao sam sreću dobiti priliku u Engleskoj nakon Espanyola i tamo naučiti novi jezik i kulturu. Danas sam zbog toga bolja osoba. Imam više iskustva i više znanja. Premier liga je Premier liga. Nogomet je rođen u Engleskoj, ali mislim da u La Ligi ima puno sjajnih trenera i da se tamo igra sjajan nogomet. Želim biti na najboljim ekipama, a Engleska i Španjolska imaju dvije najbolje lige na svijetu” rekao je Pochettino.

Da li ovo znači da se Pochettino priprema na novi posao i to možda u Manchester Unitedu?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!