NaslovnicaVijestiPOCHETTINO DOVEO POJAČANJE OD 70 MILIJUNA EURA: Argentinac će na tjednoj bazi...

POCHETTINO DOVEO POJAČANJE OD 70 MILIJUNA EURA: Argentinac će na tjednoj bazi zarađivati oko 150.000 funti!

Rečeno je da su Spursi dogovorili ugovor vrijedan 150.000 funti tjedno sa Real Betisovim i Argentininim veznjakom Giovani Lo Celsom, dok ekipa na sjeveru Londona izgleda kao da će uskoro zaključiti ovaj transfer.

POCHETTINO DOVEO POJAČANJE

Nakon što je ovog ljeta već doveo Tanguy N’Dombelea iz Lyona, moglo bi se pomisliti da Tottenhamu ne trebaju pojačanja u veznom redu, pogotovo s obzirom na mogućnosti koje menadžer Mauricio Pochettino već ima.

Međutim, čini se da klub uopće ne dijeli taj pogled, budući da nedavna izvješća ukazuju na to da su blizu potpisivanja zvijezde Betisa Lo Celsoa.

Prema riječima Estadia Deportiva, ekipa sa sjevera Londona je već dogovorila ugovor sa igračem koji vrijedi oko 150.000 funti tjedno.

Kao što je navedeno u izvješću, Betis želi 70 milijuna eura za Lo Celsoa ovog ljeta, jer izgleda da se Spursi napokon približavaju dovođenju ovog Argentinca.

Lo Celso bi bio sjajna akvizicija za Tottenham, pogotovo jer su njegovi nastupi za Betis prošle godine odlični.

Već je prošl esezone postigao 16 golova i šest asistencija na svim natjecanjima, dok je pomogao Betisu da ostvari prilično impresivnu sezonu po svim proračunima.

Lo Celso je brilijantan u dodavanju i ima sposobnost da igra pod pritiskom, što ga čini odličnim pojačanjem za Spurse, pogotovo s obzirom na njihov stil igre pod vodstvom Pochettina.

Nakon ovog izvješća, čini se da je Tottenham sve bliže i bliže zaključivanju ovog transfera za 23-godišnjaka ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!