NaslovnicaVijestiPOCHETTINO PRED FINALE LIGE PRVAKA: Poslao poruku svim navijačima Tottenhama!

POCHETTINO PRED FINALE LIGE PRVAKA: Poslao poruku svim navijačima Tottenhama!

Menadžer Mauricio Pochettino se zahvalio navijačima na podršci na njihovom putovanju do finala.

POCHETTINO PRED FINALE

Mauricio Pochettino napokon ima šansu da ostvari svoj san o podizanju trofeja Lige prvaka ove večeri sa Spursima u Madridu.

Ovo je bila jedna luda vožnja za Spurse u ovom natjecanju do sada ove sezone. Oni su skoro ispali, ali za dlaku su uspjeli da se izvuku par puta ove sezone.

Tottenham je još jednom autsajder u ovoj utakmici, ali sigurno se ne biste kladili protiv njih nakon što su napravili dva preokreta protiv Manchester Cityja i Ajaxa.

Govoreći pred najveću utakmicu u povijesti kluba, Pochettino je poslao još jednu poruku navijačima prije nego što njegova momčad izaće večeras na travnjake u Madirdu.

“To je nevjerojatan osjećaj. Htio sam vam se zahvaliti na podršci na ovogodišnjem putu u Ligi prvaka”, rekao je menadžer.

“Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Sada je riječ o uživanju u njemu. Bilo je jako teško doći do finala, ali sada je riječ o pisanju povijesti i nadam se da ćemo svi zajedno napisati tu divnu povijest i da će je pamtiti zauvijek.”

“Nadam se da ćete uživati i još jednom se želim zahvaliti na povjerenju u nas, hvala vam i nadamo se da ćemo svi zajedno slaviti na kraju utakmice.”

Tottenham – Liverpool: Najava engleskog finala Lige prvaka!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!