NaslovnicaVijestiPochettino produžio ugovor sa Tottenhamom

Pochettino produžio ugovor sa Tottenhamom

Trener nogometaša Tottenhama Mauricio Pochettino produžio je ugovor s tim klubom do 2021. godine. Argentincu je aktualni ugovor s Totehnemom isticao tek za tri godine, ali mu je klub s White Hart Lanea ponudio bolje uvjete nakon što su Spursi stigli do drugog mjesta u Premier ligi.

Pochettino

“Ne mogu biti sretniji. Ovo je bila laka odluka za moj stručni stožer i mene. Imali smo odličnu sezonu i vjerujem da je ovo samo početak. Vjerujem da možemo postići nešto veliko u budućnosti”, rekao je Pochettino za web stranice kluba.

Pochettino je u Tottenham došao 2014. godine iz Southamptona i već u prvoj sezoni je vodio klub do petog mjesta na tablici Premier lige i finala Liga kupa. Ove sezone Tottenham je vodio veliku borbu s Leicesterom za titulu, ali je poklekao u finišu sezone.

Argentinac je, osim Tottenhama i Southamptona, u karijeri još vodio i Espanyol.

I igrači Tottenhama imaju neizmjerno povjerenje u Pochettina, a jedan od njih je Jan Vertonghen koji smatra da je Pochettinu najbolje u Tottenhamu.

Vertonghen kaže da je Pochettino usadio osjećaj povjerenja u igrače Tottenhama, a to im je upravo nedostajalo posljednjih sezona, prenosi britanski list Guardian. U posljednjih nekoliko dana bilo je dosta špekulacija da bi Pochettino u narednom prijelaznom roku mogao prijeći u Manchester United, ali Jan Vertonghen smatra da bi uprava kluba trebala zadržati Pochettina.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Ovaj tim ima dušu, to je nešto posebno između igrač. To je svugdje. Nikada prije nisam doživio nešto ovako. Uzbuđen sam.”, kaže Vertonghen.

“Bitno je da Mauricio Pochettino ostane kako bi i dalje napredovali. Mislim da svako želi da ostane, i on to osjeća. Želimo da se borimo za njega i ova ekipa je najbolja stvar za njega, tako da se nadam da će ostati.”, dodao je Jan Vertonghen.

Vertonghen je u engleskom timu, Tottenhamu od sezone 2012/13, a prije engleskog tima nastupao je za holandske timove Ajax i Walkwijk gdje je jedan period proveo na pozajmici iz Ajaxa. Ponikao je u omladinskom pogonu Ajaxa.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!