NaslovnicaVijestiPOCHETTINO U MANCHESTER UNITEDU? Da li ovo znači da Argentinac preuzima klub...

POCHETTINO U MANCHESTER UNITEDU? Da li ovo znači da Argentinac preuzima klub sa Old Trafforda?

Pochettino u Manchester Unitedu! Da li ovo znači da Argentinac preuzima klub sa Old Trafforda? Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino je ipak dao najveću naznaku do sada, da je željan preseljenja u Manchester United.

Pochettino u Manchester

Argentinac je do sada fenomenalno vodio Tottenhama, a posljednjih godina je povezan sa klubovima poput Uniteda, Chelseaja i Real Madrida.

Iako je Pochettino u posljednjih nekoliko mjeseci u velikoj mjeri držao jezik za zubima o svojoj budućnosti, Jose Mourinho je otišao sa Old Trafforda i ustupio mjesto Ole Gunnar Solskjaeru, a sada otvoreno priča o svojoj budućnosti.

Raspravljajući se o svojoj predanosti Tottenhamu, Pochettino baca sumnju na dugoročni boravak u sjevernom Londonu, ukazujući na svog starog suparnika Arsene Wengera u Arsenalu.

Francuz je ostao sa Topnicima 22 godine i nesumnjivo je legenda kluba, iako je Pochettino svjestan da je svoju ostavštinu ošamario zbog toga što je ostao predugo.

46-godišnjak sada kaže da želi razgovarati sa Wengerom i pitati ga da li mu je žao što je ostao tako dugo, navodeći da možda to nije za njega.

“Imam ogromno, veliko poštovanje prema Arsene Weneru, jer kada govorite o 22 godine u klubu kao što je Arsenal i sve što se dogodilo u tom razdoblju, morate biti tako dobar – ne samo fantastičan trener, nego i veliko ljudsko biće. Pokažite vrijednosti koje imate,” citiran je Pochettino na Metru.

“Za mene je to nevjerojatno priznanje za njegov rad. Samo se nada, ako budem imao priliku razgovarati jednog dana sa njim: “Je li bilo vrijedno toga? Ne znam što bi on rekao.”

“Nadam se ili želim možda ostati ovdje 20 godina i odlučiti otići ili završiti svoju karijeru ovdje.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!