NaslovnicaVijestiPOCHETTINO ZABRINUT: Veliki problemi za Tottenham pred susret Lige prvaka!

POCHETTINO ZABRINUT: Veliki problemi za Tottenham pred susret Lige prvaka!

Pochettino zabrinut pred susret Lige prvaka kojeg će Tottenham igrati večeras protiv Borussije Dortmund.

POCHETTINO ZABRINUT

Mauricio Pochettino kaže da Danny Rose ‘nije dostupan’ za utakmicu protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka u srijedu navečer.

Tottenhamov branič će se podvrgnuti kondicionom testu pred ovu utakmicu kako bi provjerili da li bi mogao igrati, međutim, izgleda da Pochettino i nije toliko siguran da će on biti spreman.

Pochettino je jučer na službenoj stranici Tottenhama rekao: “Za sutre je nemoguće da on počne u prvoj postavi. Sutra ujutro ćemo procijeniti može li bitina klupi i ako je moguće da pomogne timu ako ga zatrebamo, ali za početnih 11, od danas, on nije dostupan.

Rose je zadobio ozljedu potkoljenice u Spursovoj pobjedi od 3-1 protiv Leicester Cityja, prisiljavajući Pochettina da ga u 88 minuti zamijeni.

Ben Davies je trenutno van terena sa ozljedom zbog koje je propustio posljednje tri utakmice Tottenhama u Premier ligi i vjerojatno neće imati dostupnih prirodnih lijevih bekova.

Za utakmicu večeras sa Dortmundom, Spursi će morati imenovati Sergeja Auriera ili Kylea Walkera-Petersa u improviziranoj ulozi – Jan Vertonghen se također može preseliti na tu poziciju lijevog beka.

Dortmund će biti veliki test za Tottenham, čak i uz prednost domaćeg terena.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!