NaslovnicaVijestiPODMUKLI GERARD PIQUE: Evo kako je nagovarao Paul Pogbu da pređe u...

PODMUKLI GERARD PIQUE: Evo kako je nagovarao Paul Pogbu da pređe u Barcelonu!

Podmukli Gerard Pique! Evo kako je nagovarao Paul Pogbu da pređe u Barcelonu! Barcelonin branič Gerard Pique je priznao kako će biti sretan ako mu se veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba pridruži na Nou Campu.

PODMUKLI GERARD PIQUE

Francuski veznjak je povezan sa prelaskom u prvake La Lige tijekom cijelog ljeta, a novine su u ponedjeljak objavile kako je dogovor već pao između dva kluba.

Nije tajno da njegov agent Mino Raiola radi na osiguravanju svog klijenta za prelazak u Barcelonu, a dok se United borio protiv tog transfera, tvrdi se da je Pogba odlučio napustiti klub.

I Pique – bivši igrač Manchester Uniteda – dodao je gorivo na vatru priznajući kako bi volio vidjeti Pogbu u svom timu.

Na pitanje o Barceloninoj šansi i na to da li je njegova navodno loša veza sa Unitedovim menadžerom Jose Mourinhom glavni čimbenik, Pique je izjavio: “Ne znam ništa o njegovom odnosu sa Mourinhom.”

“Vidjet ćemo u budućnosti, ali bili bismo sretni kada bi vidjeli Pogbu u dresu Barcelone.”

“Pogba je vrlo dobar igrač, ali sada je igrač Manchester Uniteda i vidjet ćemo hoće li se nešto dogoditi u budućnosti.”

“Bili bismo sretni da ga vidimo ovdje, ali Manchester United je njegov klub i ako netko mora nešto reći, to su oni.”

Barcelone je pokazala da se ne boje potrošiti velike novce kako bi ojačali momčad i Pique je nastavio: “Mislim da se igrači i dalje žele pridružiti Barceloni i pokazali su da je to slučaj sa Coutinhom i Dembeleom.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!