NaslovnicaVijestiPoduzet ćemo pravne mjere - oglasili se iz Reala nakon što je...

Poduzet ćemo pravne mjere – oglasili se iz Reala nakon što je voditelj nazvao Viniciusa majmunom

Realov nogometaš Vinicius Junior golove slavi plešući, što je uglavnom svojstveno većini južnoameričkih nogometaša. Sada se našao na udaru španjolske nogometne javnosti jer im se ne dopadaju Viniciusove proslave golova. Viniciusa je posebno kritizirao Pedro Castro, predsjednik Udruge španjolskih agenata.

“Ako zabiješ gol i onda plešeš sambu, idi na Sambodrome. Na terenu moraš poštovati svoje kolege i ne ponašati se kao majmun”, rekao je u emisiji El Chiringuito. Voditelj je, nakon što je čuo riječ “majmun”, prekinuo njegov govor i rekao: “Ne možete tako nazivati ljude, molim vas ne radite to više.”

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

“Real Madrid osuđuje sve rasističke i ksenofobične ispade u svijetu nogometa i sporta, ali i života općenito, a posebno osuđujemo komentare upućene našem nogometašu Viniciusu Junioru u posljednjih nekoliko sati. Real Madrid želi pokazati ljubav za Viniciusa Juniora, nogometaša koji razumije da je jedini stav prema nogometu onaj koji se temelji na radosti, poštovanju i sportskom duhu.

Nogomet je najglobalniji sport koji postoji i mora biti primjer kada su u pitanju vrijednosti suživota. Klub je ovlastio naše odvjetnike da pokrenu pravni postupak protiv svih koji rasističkim ispadima vrijeđaju naše igrače”, priopćio je Real Madrid.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!