NaslovnicaVijestiPogba će propustiti početak sezone zbog ozljede

Pogba će propustiti početak sezone zbog ozljede

Francuski nogometaš Paul Pogba doživio je novu ozljedu koljena zbog koje bi mogao biti izvan terena nekoliko tjedana i zbog koje će, prema talijanskim medijima, propustiti početak sezone.

Pogba je zadobio ozljedu koljena na treningu, a dodatni pregledi i pretrage pokazali su da se radi o leziji lateralnog meniskusa desnog koljena te da će morati na operaciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pogba bi najvjerojatnije mogao propustiti početak sezone, što bi svakako bio veliki hendikep za Juventus koji ove sezone puno očekuje od njega.

Pogbi se predviđa pauza od možda čak dva do tri mjeseca ako se problem pokaže ozbiljnijim, a Juventus prvu utakmicu nove sezone igra 15. kolovoza protiv Sassuola.

Juventus je trenutno na predsezonskoj turneji po Sjedinjenim Američkim Državama. Potvrdili su da da će iz Kalifornije otići u Teksas, gdje će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu protiv Barcelone.

Pogba je dres slavnog talijanskog kluba nosio od 2012. do 2016. godine. S Juventusom je osvojio osam trofeja, a onda ga je United kupio za 105 milijuna eura. On se ovog ljeta ponovno vratio u Juventus nakon što je napustio United kao slobodan igrač.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!