NaslovnicaVijestiSportski direktor Juvea tvrdi: Pogba će teško pronaći novi klub iz jednog...

Sportski direktor Juvea tvrdi: Pogba će teško pronaći novi klub iz jednog razloga

Jedna od najdužih transfer saga na tržištu je svakako ona o odlasku Paula Pogbe iz Manchester Uniteda, a prema mišljenju sportskog direktora Juventusa, kluba iz kojeg je francuski veznjak otišao u United, taj transfer je teško ostvariv iz jednog razloga.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici sumnja da će Paul Pogba pronaći klub u kome će primati platu kao u Manchester Unitedu.

Dugo se već najavljuje odlazak Paula Pogbe sa Old Trafforda. Sve izvjesnije je da će francuski reprezentativac karijeru nastaviti u Real Madridu, ali se s vremena na vrijeme kao mogućnost pominje i njegov povratak u Juventus.

Ipak, s obzirom na ekonomsku krizu koju je izazvala pandemija koronavirusa, njegov transfer mogao bi da pričeka.

“Pogba je izuzetan igrač, ali imaće problema da pronađe klub koji će moći da mu obezbijedi platu koju sada prima”, rekao je Paratici.

Podsjećamo, Pogba je zbog ozljede ove sezone odigrao samo osam utakmica, a potom su natjecanja prekinuta zbog širenja zaraze koronavirusom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!