NaslovnicaVijestiPOGBA ISKALIO BIJES NA ORMARIĆU: Evo što je uradio kada je ušao...

POGBA ISKALIO BIJES NA ORMARIĆU: Evo što je uradio kada je ušao u svlačionicu nakon crvenog kartona protiv PSG-a!

Pogba iskalio bijes na ormariću! Evo što je uradio kada je ušao u svlačionicu nakon crvenog kartona protiv PSG-a! Manchester Unitedov veznjak Paul Pogba se ispričao svojim suigračima za crveni karton protiv PSG-a.

Pogba iskalio bijes

Međutim, francuski internacionalac je očito bijesnio u svlačionici nakon što je navodno razbio ormarić nakon što je primio naredbe za napuštanje terena, piše The Sun.

Pogba će biti veliki gubitak za United u drugoj utakmici protiv PSG-a u Ligi rpvaka, a giganti Ligue 1 drže veliku prednost, jer su pobijedili sa 2-0 u gostima na Old Traffordu.

United bi možda i mogao popraviti štetu sa veznjakom Pogbom u glavnom gradu Francuske, tako da nije iznenađenje što je osobno razočaran nakon crvenog kartona.

Općenito, zvuči kao da je bio napet u svlačionici nakon poraza od PSG-a, a The Sun je također izvijestio o tome kako je menadžer Ole Gunnar Solskjaer prvi put okrivio svoje igrače otkako je zamijenio Jose Mourinha.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!