NaslovnicaVijestiPogba izjavio da se nada ozljedi igrača Cityja, a evo šta mu...

Pogba izjavio da se nada ozljedi igrača Cityja, a evo šta mu je Guardiola odgovorio

Francuski veznjak dobio je crveni karton protiv Arsenala, zbog kojeg neće nastupiti u derbiju protiv Cityja, a podigao je prašinu izjavom da se nada ozljedi nekih igrača Cityja, na šta mu je Guardiola odgovorio.

Manchester City već nekoliko utakmica ove sezone (a ima 20 pobjeda u svim natjecanjima u nizu) dobio je u samoj završnici, što je pokrenulo priče o Guardiolinoj verziji “Fergie timea”. Nakon pobjede nad West Hamom u nedjelju, Katalonac je istaknuo da mu sve to jako prija.

Ekipa iz Londona je vodila na poluvremenu, ali su onda golovima Nicolasa Otamendija i Davida Silve, sedam minuta prije isteka 90 minuta, morali da stanu u niz timova koji su morali ove sezone da čestitaju pobjedu Cityju.

[su_premierleague]

“Čuo sam za Fergie Time. Naravno da tada nisam bio ovdje, ali sam čuo za to. ”

“Pokazali smo da nikada nećemo odustati. Protivnici ponekad ne žele igrati. Samo se brane, razumijem ih, ne osuđujem, ne shvatite me pogrešno – ali tako je teško igrati, ne možete vršiti visoki presing, a oni samo koriste napade u tranziciji i prekide “, objasnio je Guardiola.

“Rivala često imaju deset igrača iza lopte. Nadam se da će u budućnosti protivnici pokušati igrati. No svejedno, ipak sam zadovoljan “, rekao je Guardiola.

Thierry Henry otkrio tko je najbolji kreativac u povijesti Premier lige

Nevjerojatna priča o Sir Alex Fergusonu i Davidu De Gei: Evo kako ga je bivši menadžer Uniteda doveo na Old Trafford

Samo se nasmijao na komentar Paula Pogbe, koji je rekao da se nada da će se neki igrači Cityja ozlijediti u ovoj utakmici, uoči velikog derbija Manchestera, koji je na programu sljedećeg tjedna.

Naravno, sam Pogba neće biti na terenu u duelu prvog i drugog na tablici Premier lige, zbog gaženja Hectora Bellerina i crvenog kartona do koga je to dovelo, a Guardiola je istaknuo da mu je zbog toga žao.

[su_no1forfootball]

“Volio bih da Paul Pogba igra protiv nas jer volim igrati protiv timova sa njihovim najboljim igračima, da vidim možemo li ih pobijediti. A siguran sam da on stvarno ne želi da se neko ne ozlijedi.”

Manchester City čeka duel sa Shakhtarom u Ukrajni, koji mnogi vide kao formalnost budući da je engleski tim osigurao ne samo prolazak u nokaut fazu Lige prvaka, već i prvo mjesto u skupini. Guardiola se ne slaže s opuštenim pristupom.

“Rekao sam momcima da mi kažu ako se nekome ne igra. Pripremam utakmica pobijedim. Zbog poštovanja prema Shakhtaru, zbog poštovanja prema Napoliju, zbog poštovanja prema natjecanju i zbog toga što je to velika prilika za klub osvojiti 18 bodova i podignuti prestiž kluba “, zaključio je Guardiola, ali je dodao i da je najbolji način da se ekipa pripremi za United, ali i Tottenham, pobjeda nad Shakhtarom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!