NaslovnicaVijestiThierry Henry otkrio tko je najbolji kreativac u povijesti Premier lige

Thierry Henry otkrio tko je najbolji kreativac u povijesti Premier lige

Tko god osvoji nagradu za igrača sezone u Manchester Cityju, to će biti potpuno zasluženo, s obzirom da svi igraju sjajno ove sezone.

Henry otkrio kako je Silva najbolji kreativac

Većina smatra kako bi to trebao biti Kevin De Bruyne, ali ne i dva legendarna igrača Jamie Carrager i Thierry Henry, koji su većinu svojih karijera proveli u Premier ligi.

Njih dvojica su gostovali u Sky Sports studiju gdje su pratili dešavanja na posljednjoj utakmici ‘Građana’ protiv West Ham Uniteda. Nakon što je na poluvremenu gubio rezultatom 0-1, Manchester City je u nastavku uspio postići dva gola i tako upisati svoju 14. pobjedu u sezoni u Premier ligi.

Nakon što je za vodstvo ‘Čekićara’ u 44. minuti gol postigao defanzivac Angelo Ogbonna na asistenciju Aarona Cresswella, u nastavku je domaćin uspio preokrenuti rezultat. Prvo je početkom drugog poluvremena, u 57. minuti za izjednačenje gol postigao Nicolas Otamendi na asistenciju Gabriela Jesusa, da bi gol za pobjedu postigao David Silva na asistenciju Kevina De Bruynea.

Henry otkrio kako je Silva najbolji kreativac

Igrač koji je impresionirao Carraghera bio je upravo David Silva, kojeg je bivši defanzivac Liverpoola nazvao najboljim igračem Manchester Cityja svih vremena, dok mu je bivši napadač Arsenala dao još veći kompliment, izjavivši kako je on najbolji kreativac u povijesti Premier lige.

Henry je rekao: “On je najbolji kreativni veznjak kojeg smo vidjeli u ovoj ligi.”

“Nisam vidio kako ostali igraju na ostalim utakmicama, ali David Silva uvijek traži loptu, te igra na isti način protiv svakog tima. Kakav igrač”, izjavio je jedan od najboljih igrača ‘Topnika’ svih vremena.

‘Građani’ su jučerašnjom pobjedom stigli do svog 43. boda u Premier ligi ove sezone, te su tako oborili rekord osvojivši najviše bodova nakon 15 odigranih kola u povijesti.

[su_oglas]

Najveći rival Manchester United je drugoplasirani, te i dalje za Cityjem zaostaje velikih osam bodova.

Ova dva tima će odmjeriti snage sljedećeg vikenda, odnosno u nedjelju, kada se igra veliki gradski derbi na Old Traffordu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!