NaslovnicaVijestiPOGBA OSOBNO NAZVAO MENADŽERA: Pokušava sam pogurati svoj odlazak iz Manchester Uniteda!

POGBA OSOBNO NAZVAO MENADŽERA: Pokušava sam pogurati svoj odlazak iz Manchester Uniteda!

Vijesti su preplavljene špekulacijama o budućnosti Paul Pogbe u Manchester Unitedu, a najnovije tvrdnje sugeriraju da je osobno kontaktirao menadžera Juventusa Maurizija Sarrija.

POGBA OSOBNO NAZVAO

26-godišnjak dolazi nakon najproduktivnije sezone u karijeri sa 16 golova i 11 asistencija u 47 nastupa na svim natjecanjima.

Međutim, nejgova je forma još uvijek bila nepredvidiva u cijeloj sezoni, a Jose Mourinho i Ole Gunnar Solskjaer su pokušavali od njega postići takvu dosljednost da bude vodeća figura Crvenih đavola.

Glasine oko njegove budućnosti su u tijeku sa The Sunom koji je napomenuo da je Real Madrid već poslao ponudu za njega, ali se govori da je Manchester United zacijenio Pogbu na 150 milijuna funti i tako ostaje da se vidi je li bilo koja ekipa zainteresirana da plati takvu veliku naknadu.

NAJAVA: Afrički Kup Nacija po formatu Europskog prvenstva!

Pogba radi svoj dio ka odlasku iz Manchester Uniteda, tvrdi Mirror. Oni također tvrde da je osvajač Svjetskog prvenstva osobno nazvao Sarrija nakon što je ovaj tjedan postavljen za menadžera Juventusa dok je naizgled očigledan povratak u Torino nakon uspješne i trofejne sezone sa aktualnim prvacima Serije A.

Dodaje se da je Unitedova zvijezda izuzetno zainteresiran za povratak u Italiju, dok se Madrid također izričito spominje kao zainteresirana ekipa, jer Zinedine Zidane nastavlja obnovu na Bernabeu ovog ljeta.

COPA AMERICA: Najava 46. izdanja ovog natjecanja!

Prelazak u Torino ipak bi Pogbi dao veliku šansu da osvoji još poneki trofej, a istovremeno i da igra uz Cristiana Ronalda koji će se nadati uspješnijoj drugoj sezoni u Ligi prvaka sa talijanskim divovima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!