NaslovnicaVijestiPogba: Ovo je prava istina o sukobu sa Mourinhom

Pogba: Ovo je prava istina o sukobu sa Mourinhom

Paul Pogba, vezni igrač Manchester Uniteda, progovorio je o navodnom sukobu sa Mourinhom, te prokomentirao razlog selidbe na klupu u nekoliko utakmica.

Pošto je određeni vremenski period od početka 2018. godine proveo na klupi za rezervne igrače, nekadašnji nogometaš Juventusa vratio se u tim “crvenih vragova”, koji su slavili protiv Bournemoutha u Premier ligi (2:0) i Tottenhama u polufinalu FA Kupa (2:1).

Francuski nogometaš Paul Pogba opovrgava sukob s Jose Mourinhom, trenerom Manchester Uniteda, potvrđujući da je zadovoljan ulogom koju ima na Old Traffordu.

[su_no1_for_tennis]

“Nemam problema s Mourinhom, i mislim da nema ni on. Postavio me je za kapetana i dao mi veliku odgovornost u klubu poput Manchester Uniteda. On je trener, on donosi odluku, a ja sam igrač i ja sam ovdje da ih poštujem. Pokušavam učiniti sve od sebe i da dam svoje odgovore na terenu”, rekao je Pogba.

Sjajni igrač sredine terena je demantovao i navode medija na Otoku, koji su pisali da je, nezadovoljan statusom u ekipi, počeo da razmišlja o odlasku iz Uniteda.

>> Transfer glasine: Sane i Salah od naredne sezone u istom klubu, Wenger razmatra četiri opcije za nastavak karijere, Newcastle dovodi veliko pojačanje

>> Transfer glasine: Nogometaš Monaca odbio transfer u City, United želi dovesti talentovani ofanzivni duo, PSG nudi 50 miliona za Engleza

“Trener donosi najbolje odluke za momčad, a ne za pojedinca. Stavio me je na stranu, netko drugi je igrao, a jedini razlog za to bio je da je želio nešto drugo i igrač to mora prihvatiti. Da li Mourinho pravi tim na osnovu frizura nogometaša? Možda kada su u pitanju Lukaku i Fellaini”, našalio se Pogba i istaknuo da ne razmišlja o promjeni sredine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mediji su dugo spekulisali o razlozima navodnom sukoba, tvrdivši kako su tenzije između Portugalca i francuskog nogometaša dostigle vrhunac, te da je transfer Pogbe u ljetnom prijelaznom roku skoro sasvim izvijesan.

“U Manchester Unitedu sam, usredotočen sam samo na sadašnjost, FA kup i nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Ne razmišljam o transferu ili slično”, rekao je Paul Pogba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!