NaslovnicaVijestiPogba posramljen dokumentarcem: Ocijenjen kao najgora TV emisija

Pogba posramljen dokumentarcem: Ocijenjen kao najgora TV emisija

Poznati francuski nogometaš Paul Pogba snimio je dokumentarac “The Pogmentary”, ali je doživio veliko razočaranje jer je ocijenjen kao najgora TV emisija.

Pogba je na Amazon Primeu objavio novi dokumentarac pod nazivom “The Pogmentary”. No, obožavatelji ga nisu dočekali s oduševljenjem, pa je na specijaliziranoj internetskoj bazi IMDb dobio užasnu ocjenu 1,1 od 10.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Serija govori o Pogbinom vremenu u Manchester Unitedu i razlozima odlaska iz kluba. Ipak, obožavatelji su ga zbog njegove očite arogancije odlučili ocijeniti najgorom TV emisijom ikada.

Jedna scena prikazuje Pogbu kako odbija ponudu ugovora od 300 tisuća funti tjedno. Bahati Pogba odbio je ponudu rekavši da to nije “ništa”.

Druga scena, koja je također šokirala obožavatelje, je ona u kojoj se pokojni menadžer Mino Raiola žestoko posvađa s legendarnim trenerom Uniteda Sir Alexom Fergusonom. Tom prilikom Raiola kaže da njegov pas ne bi hodao po travi trening centra za novac koji je United ponudio Pogbi da produži ugovor 2012. godine. Nakon toga Francuz je prešao u Juventus.

Među recenzijama serije nalaze se komentari obožavatelja koji Pogbu nazivaju “ludim”, “djetinjastim” i “opsjednutim sobom”.

“Odvažnost da 300 tisuća funti tjedno naziva ništa, kad je imao samo nekoliko dobrih nastupa, pokazuje koliko je zapravo daleko od stvarnosti”, jedna je od kritika obožavatelja na račun Francuza.

U međuvremenu, Pogba je odlučio ponovno napustiti Manchester United zbog Juventusa. Potpisivanje ugovora zakazano je za početak srpnja. Pogba u Torino stiže kao slobodan igrač.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!