NaslovnicaVijestiPogba o sukobu Zlatana i Lukakua: Ma dajte, nemojte da se šalite...

Pogba o sukobu Zlatana i Lukakua: Ma dajte, nemojte da se šalite sa tim!

Četvrtfinalni duel Kupa Italije između Intera i Milana obilježio je žestok sukob između napadača gradskih rivala, Romelua Lukakua i Zlatana Ibrahimovića. Popularni Ibra je čak optužen da je navodno uputio rasističke uvrede Belgijancu, što Zlatanov bivši suigrač smatra besmislenim.

Igrač Manchester Uniteda Paul Pogba stao je u odbranu Zlatana Ibrahimovića nakon incidenta sa Romeluom Lukakuom u derbiju Inter – Milan.

Ibrahimović je vrijeđao igrača Intera, što je za neke mogao biti povod za priču o rasizmu.

“Idi radi ona svoja vudu sranja magarče”, rekao je Ibrahimović Lukakuu, a navodno mu je uvrijedio i majku. Belgijanac mu nije ostao dužan: “J***m tebe i tvoju ženu. Nešto si rekao o mojoj majci?’

Zlatan je na Twitteru rekao da u njegovom svijetu rasizam ne postoji, a oglasio se i Pogba.

“Zlatan… rasista? On me previše voli, tako je on posljednja osoba za koju bih pomislio da može biti rasista. Ma dajte, nemojte da se šalite sa tim”, napisao je Pogba na svom Twitter profilu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!