NaslovnicaVijestiPogbu uvrijedila ponuda od 300 tisuća funti tjedno: To je ništa

Pogbu uvrijedila ponuda od 300 tisuća funti tjedno: To je ništa

Tijekom najave epizoda dokumentarne serije Pogmentary, koja prikazuje život nogometaša Paula Pogbe, otkriveno je da je ovaj veznjak odbio ponudu od 300 tisuća funti tjedno od Manchester Uniteda, opisavši je kao “ništa”, što je izazvalo bijes među navijačima Crvenih vragova.

Pogba će na kraju ove sezone napustiti Manchester United i nakon još novih šest godina u Premiershipu nije pokazao puni potencijal u dresu Crvenih vragova, a ovo mu je drugi put da napušta klub kao slobodan igrač, nakon što je učinio isto 2012. kada je klub vodio Alex Ferguson.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Athletic je izdvojio zanimljiv isječak iz dokumentarne serije Pogmentary koju je snimio Amazon Prime, a koja prikazuje razgovor Pogbe i njegovog bivšeg agenta, pokojnog Mine Raiole, iz prošle sezone.

Tada su razgovarali o ponudi Manchester Uniteda za novi Pogbin ugovor, a druga ponuda je bila s povećanjem plaće s 290 tisuća funti na 300 tisuća funti tjedno, što je Pogbu trebalo zadržati na vrhu ljestvice najplaćenijih igrača Engleske.

Iako tijekom šest godina na Old Traffordu nije ispunio ni polovicu očekivanja navijača, na kraju ga je ponuda dodatno iznervirala.

“Paul, ti si u situaciji koja je vrlo posebna. Nemaš pojma u kakvoj si situaciji”, rekao je Raiola u spomenutom snimku, nakon čega je dobio pitanje od Pogbe:
“Je li Manchester United poslao još jednu ponudu?”

“Da, oni apsolutno žele da ostaneš. Za mene ova ponuda to ne odražava. Rekao sam im da ako žele da ostaneš, ne bi trebali davati takve ponude. Natjerat ću ih da razumiju da ako stvarno žele da ostaneš i žele izgraditi projekt oko tebe, onda bi se trebali ponašati drugačije i staviti novac na stol”, rekao je Raiola, što je Pogbu još više iznerviralo:

“Blefiraju! Kako možete reći igraču da ga apsolutno želite, a ne nudite mu ništa. Nikad to nisam vidio”, rekao je Pogba.

Pogbina izjava izazvala je ogorčenje navijača Manchester Uniteda koji smatraju da je na ovaj način francuski igrač još jednom ponizio Crvene vragove, pogotovo jer je tražio značajno povećanje plaće u trenutku kada je klub bio u teškoj situaciji i nije bilježio očekivane rezultate.

U United se vratio 2016. za tada rekordnih 105 milijuna eura, a u dresu Crvenih vragova odigrao je ukupno 233 utakmice u kojima je postigao 39 golova. Pogba je karijeru započeo u Unitedu 2010., ali je odigrao samo sedam utakmica do 2012. kada je prešao u Juventus.

Kako stvari trenutno stoje, francuski reprezentativac najbliži je povratku u Juventus za koji je u četiri sezone odigrao 178 utakmica i postigao 34 gola.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!