NaslovnicaVijestiPogledajte 5 najboljih vratara po izboru Ikera Casillasa

Pogledajte 5 najboljih vratara po izboru Ikera Casillasa

Umirovljeni vratar Real Madrida i španjolske reprezentacije, Iker Casillas odabrao je svojih 5 najboljih vratara današnjice.

Španjolac smatra Thibauta Courtoisa iz Real Madrida trenutno najboljim svjetskim vratarom. Casillas je branio za Real tijekom 16 seniorskih sezona, odnosno u 725 utakmica. Uz to, Casillas je u Portu proveo pet godina i odigrao 156 utakmica.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na peto mjesto smjestio je Manuela Neuera iz Bayerna. Četvrti je Marc-Andre ter Stegen koji brani za Barcelonu, dok je treći Jan Oblak iz Atletico Madrida.

Na drugom mjestu Casillasove liste je vratar Manchester Cityja Ederson.

Casillasovih prvih pet uključuje:

  1. Thibaut Courtois (Real Madrid)
  2. Ederson (Manchester City)
  3. Jan Oblak (Atletico Madrid)
  4. Marc-Andre ter Stegen (Barcelona)
  5. Manuel Neuer (Bayern München)

Spomenimo kako je UEFA Edouarda Mendyja iz Chelseaja proglasila najboljim vratarom u 2021. godini koji je pomogao u pobjedi Lige prvaka i Svjetskog klupskog prvenstva tijekom sezone 2020/21. Međutim, nije dospio na Casillasov popis, kao ni Allison Becker iz Liverpoola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!