NaslovnicaVijestiPogledajte glavni razlog pada forme Čileanca: Model Anna Modler otkrila da je...

Pogledajte glavni razlog pada forme Čileanca: Model Anna Modler otkrila da je u izolaciji sa Alexis Sanchezom!

Južno afrički model Anna Modler je potvrdila da je u izolaciji sa Alexisom Sanchezom.

Pogledajte glavni razlog

Nevjerojatna plavuša, kojoj je 22 godine, prva je izazvala glasine o zabavljanju sa 31-godišnjim napadačem, nakon što je prošlog mjeseca objavila dvije slike kako pozira pored njegova dva psa.

Manekenka je također pokazivala tragove njezinog trenutnog boravišta ovog tjedna, objavljujući slike Sanchezovih voljenih retrivera Atoma i Humbera, gdje prekidaju njenu vrtnu vježbu.

Šalila se dok je milovala psa: “Hvala što ste mi onemogućili vježbanje. Slažem se, definitivno je vrijeme za jelo.”

Navijači su odgovorili nagovarajući je da pazi na igrača Uniteda Alexisa, koji je povezan sa hrabrim prelaskom u West Ham nakn razočaravajuće posudbe u Interu.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!