NaslovnicaVijestiPogledajte kako će izgledati novi San Siro: Koštat će oko milijardu eura!

Pogledajte kako će izgledati novi San Siro: Koštat će oko milijardu eura!

Konačni dizajn obnovljenog San Sira je odlučen. Na njemu će igrati Milan i Inter nakon što se izgradi. Prema Corriere della Sera, Populous je na korak od pobjedničkog dizajna – koji crpi inspiraciju iz poznate katedrale Doumo i upotrijebit će dio starog tla.

Jedan od drugih vodećih kandidata bio je projekt ‘Prstenovi Manice’ iz Cmra i Sportiuma, ali je Populous već predviđen nakon predstojećih izbora u Milanu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako brzina procesa ovisi o odobrenju vijeća, postoji nada da bi se radovi mogli završiti do 2026. godine.

Izgrađen 1925. godine, glavni stadion Giuseppe Meazza bio je domaćin nekim od najvećih utakmica svih vremena. Od četiri finala europskog kupa do šest utakmica na Svjetskom prvenstvu 1990. godine, ovo mjesto je prožeto poviješću.

Međutim, unatoč auri kojom zapovijeda, Inter i Milan, koji su igrali na ovom terenu od 1947. godine, idu u korak sa vremenom i napreduju sa modernom arenom.

Novi stadion bit će izgrađen na istoj lokaciji kao i San Siro, a osim što je ekološki prihvatljiv, trebao bi imati središte posvećeno maloprodaji, sportu, kulturnim aktivnostima i rekreaciji na otvorenom i u zatvorenom, uključujući stazu za trčanje, biciklističku stazu, teretanu na otvorenom, park za skateboard, teren za mali nogomet i muzej sporta.

U priopćenju oba kluba navodi se: “Internazionale Milano i AC Milan vjeruju da je bitno započeti projekt koji predstavlja više od milijardu eura privatnih ulaganja, što će stvoriti tisuće novih radnih mjesta i poslužiti kao kamen temeljac za budući razvoj grada Milana i talijanskog nogometa. “

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!