NaslovnicaVijestiPogledajte kako izgledaju kontejneri u Kataru gdje će biti smještene tisuće navijača

Pogledajte kako izgledaju kontejneri u Kataru gdje će biti smještene tisuće navijača

Do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru ostala su još dva mjeseca, a fotografije iz zemlje domaćina ne djeluju ohrabrujuće za sve navijače koji su tu odabrali smještaj.

Osim luksuznog smještaja u hotelima, tradicionalno se nudi i smještaj u kontejnerima ili šatorima u navijačkom naselju na nekoliko lokacija. Ne izgledaju ohrabrujuće dva mjeseca prije početka Svjetskog prvenstva.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Novinar Ian Herbert obišao je smještajne kapacitete u Kataru, zemlji koja će ugostiti stotine tisuća navijača iz cijelog svijeta. Prodano je već dva milijuna ulaznica za utakmice Svjetskog prvenstva. Hebert je obišao navijačka naselja i tvrdi da je organizatorima možda najveći problem smještaj. Navijački kontejneri ne izgledaju ohrabrujuće i pitanje je u kakvom će stanju dočekati navijače iz cijelog svijeta.

“Smještaj je prava briga. To je ogroman, bezdušni kompleks s beskrajnim nizom identičnih kabina. Nejasno je gdje će biti objekti s hranom”, rekao je Herbert.

Osim kontejnera, navijači mogu izabrati i naselje sa šatorima. Izgrađena su ukupno tri takva kompleksa, od kojih niti jedan nije blizu završetka.

U navedenim šatorskim kompleksima nalaze se štandovi s hranom i zabranjeno je posluživanje alkohola. Korisnicima će biti na raspolaganju bazen i teretana, a u blizini je i plaža.

Noćenje u kontejnerima za navijače košta nešto više od 200 eura, dok su šatori dvostruko skuplji. Nedavno su britanski financijski mediji objavili da će troškovi navijača, ako Engleska dođe do polufinala ili finala, koštati oko 20 tisuća eura po osobi ako se odluče za hotelski smještaj.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Real Madrid poslao ponudu za Joška Gvardiola

0
Nevjerojatni nastupi Joška Gvardiola za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu učinili su mladog braniča još traženijim nego prije. Pouzdani izvori su skoro pisali kako...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!