NaslovnicaVijestiPogledajte kako je Eden Hazard izgledao tijekom proslave Superkupa. Da li je...

Pogledajte kako je Eden Hazard izgledao tijekom proslave Superkupa. Da li je ovo znak da napušta Real?

Eden Hazard nije bio sretan tijekom proslave Superkupa kojeg je Real Madrid osvojio sinoć protiv Athletic Bilbaoa. Mediji navode kako je ovo znak da želi napustiti klub.

Pogledajte kako je Eden

Real je u nedelju u Saudijskoj Arabiji pobijedio Bilbaoa sa 2-0 i ostvario 12. trijumf u Superkupu. Unatoč tome što su španjolski divovi osigurali prvi trofej ove sezone, nisu svi bili zadovoljni pobjedom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Hazard je u slavlju svoje momčadi nakon meča izgledao potišten, s obzirom da nijednom nismo vidjeli njegov osmijeh na licu.

Slika Belgijanca koji izgleda obeshrabren postala je viralna na društvenim mrežama, a navijači Chelseaja žele da se vrati na Stamford Bridge.

31-godišnjak je uživao u legendarnom osmogodišnjem boravku u Chelseaju, osvojivši dva naslova u Premier ligi i dvije Europske lige. U Real je otišao 2019. godine, ali nije ostavio dojam.

Njegovu noćnu moru u Španjolskoj muče ozljede, odigrao je samo 59 utakmica u svim natjecanjima od svog transfera od 89 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!