NaslovnicaVijestiPogledajte kako je golman Deportiva proslavio odbranjen penal Messiju na 3:0 (FOTO)

Pogledajte kako je golman Deportiva proslavio odbranjen penal Messiju na 3:0 (FOTO)

Golman Deportivo La Corune, Rubén Iván Martínez Andrade, na zanimljiv način je proslavio odbranjen penal Messiju pri rezultatu 3:0 za Katalonce.

proslavio odbranjen penal Messiju

Nogometaši Barcelone pobijedili su večeras na svom terenu Deportivo La Corunu sa 4:0 u poslednjoj nedeljnoj utakmici 16. kola španjolske La Lige.

Barcelona je ovom pobjedom zadržala prvo mesto i šest bodova prednosti u odnosu na prve pratioce – Atletico Madrid, dok je Deportivo 17. sa 15 bodova.

[su_no1forfootball]

Katalonci su poveli golom Luisa Suareza u 23. minutu, da bi Brazilac Paulinho u 41. povisio na 2:0. Urugvajac je svojim drugim golom u 47. povisio na 3:0, da bi konačnih 4:0 postavio Paulinho u 75.

Barcelona je mogla i do ubjedljivije pobjede, ali Lionel Messi u 70. minutu nije realizovao jedanaesterac, odnosno Ruben mu je odbranio udarac. Katalonci su takođe pored penala čak pet puta pogodili okvir gola, a i propustili su nekoliko dobrih prilika.

Ronaldo zatražio da Barcelona uradi nešto za Real Madrid prije El Clasica

Transfer glasine: Alexis odbio 21 miliona eura za godinu dana, Griezmann se sastao sa predstavnicima velikana, United vraća odbjeglog sina

Bonucci odgovorio na pitanje zašto je prešao iz Juventusa u Milan

Blaugrani je na ovoj utakmici još jednom nije priznat regularan gol, pošto je lopta poslije udarca Luisa Suareza prešla gol crtu, ali je to promaklo sudijama, a kako u La Ligi ne postoji tehnologija na gol-liniji, Barca je doživjela ovakvu nepravdu već po treći put ove sezone. Definitivno alarm za čelnike La Lige da poduzmu nešto po tom pitanju.

[su_basketball_live_koeficijenti]

Messiju je pre utakmice dodijeljena i Zlatna kopačka, jer je prošle godine bio najbolji strijelac europskih liga sa 37 pogodaka. Ovo priznanje je dobio četvrti put u karijeri.

proslavio odbranjen penal Messiju

I pored uvjerljive pobjede Barce, golman gostiju Ruben je bio junak, spriječivši pravu katastrofu sa nekoliko sjajnih odbrana, a na zanimljiv način je proslavio odbranjen penal Lionelu Messiju u 72. minutu, formirajući srce rukama, gestom svojstvenom Angelu Di Mariji i Gareth Baleu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!