NaslovnicaVijestiPogledajte kako je Nicklas Bendtner najavio povlačenje iz nogometa u 33 godini!

Pogledajte kako je Nicklas Bendtner najavio povlačenje iz nogometa u 33 godini!

Nicklas Bendtner potvrdio da se povlači iz profesionalnog nogometa u 33. godini života.

Nicklas Bendtner najavio

33-godišnji napadač, koji je tijekom 12-godišnje međunarodne karijere za Dansku upisao 81 nastup, proslavio se tijekom nezaboravnih sezona u Arsenalu, Juventusu, Wolfsburgu i Rosenborgu i mnogim drugim.

Nedavno se pridružio momčadi Tarnby FF-a ‘M+32 Old Boys’ – klubu koji se natječe u danskoj četvrtoj ligi – ali nakon samo nekoliko nastupa za klub, odlučio je povući se iz nogometa.

Bendtner, koji trenutno glumi u vlastitom reality showu zajedno sa djevojkom modelom Philine Roepstorff, otvorio se o svojoj odluci o povlačenju tijekom nedavne epizode.

“Nedostaje mi svaki dan, ali svjestan sam i da postoji krajnji datum u ovom poslu”, rekao je Bendtner.

“Mislim da ću potrošiti mnogo vremena shvaćajući da je sada zaista gotovo. Pronaći ću nešto što mi daje ono što mi je nogomet dao svih ovih godina.”

Bivši danski reprezentativac ostat će u nogometu nakon što je otkrio da trenutno završava trenerske kvalifikacije.

“Nogomet je veliki dio mog života i ne mogu ga napustiti”, dodao je.

“Zbog toga sam u procesu stjecanja trenerskog obrazovanja. Nadam se da će mi pružiti priliku toliko ili možda više nego igraču.”

“Na taj ću način uvijek biti dio nogometa.”

Bivši napadač Arsenala je bio bez kluba nekoliko mjeseci prošle godine nakon što je 2019. napustio dansku ekipu Kopenhagen.

Izdržao je samo tri mjeseca u danskoj Superligi, potpisao je u rujnu, a napustio već u sljedećem prosincu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!